Ska berätta om igår och idag ;)

IGÅR 30/3:

Igår var jag  i skolan tills 12:00 för att jag var tvungen att gå till tandläkarn för att limma fast min tand så att den inte skulle gå till sin vanliga plats.
(jag har en avtagbar tandställning/klamerplåt som jag tar på på natten och tar av på morgonen, men eftersom min tand går alltid tillbaka till sin vanliga plats så måste jag limma den med ngt)
Efter det så var jag bara tvungen att köpa detta skal för bara 60:-
Sen blev det lite sent eftersom tandläkaren jobbade i 2tim för att limma min tand + min mormor (sammanlagt 4h).
Efter det så åkte jag till Dessi för att träffas med Sandra. Vi tog typ 100 foton på oss :P
Vi skulle göra en cover på BOYFRIEND men vi kunde inte få tag i bakgrunds musiken. Kanske nästa gång vi är tsm?
haha, skills man har på de 2 bilderna!! :P (jag e den i rosa/lila)
(Klicka på bilderna för att se dom bättre)

IDAG 31/3:

Idag var jag på träning (i konståkning), i 1h 30min, efter det gick jag till farsta för att titta efter en billig yoga matta till min fys-träning (markträning), eftersom vi ligger mkt på hårt golv. Vi gör tex situps, det finns oxå ngt som heter fällande kniven. Jag vet inte hur jag ska förklara hur man gör ,men,men. Jag var hos pappa oxå. Där tränade jag på matte, skitmkt :Oo.

Kommentarer
Postat av: Sanna :D

Drygt att datorn krånglar! :0

2012-03-31 @ 22:47:34
URL: http://handlingar.blogg.se/
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-04-01 @ 10:48:28
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan!

Har just nu 2 grymma tävlingar på min blogg:

http://byyemelie.blogg.se/2012/march/tavling-vinn-ett-hemligt-smyckespaket-fran.html#comment - Vinn ett hemligt smyckespaket.http://byyemelie.blogg.se/2012/april/tavling-vinn-en-valfri-vara-fran-erikas-gar.html#comment - Vinn en valfri vara. Allt från ringar till angry birds - börsar.Kram/Emelie

2012-04-01 @ 13:17:24
Postat av: LINNEA – lgullarbergs en tokig blogg om foto och vardag▼

vilket sött skal!

2012-04-01 @ 14:36:31
URL: http://lgullarbergs.blogg.se/
Postat av: HANNA

hejsan! du har väl inte missat tävlingarna på min blogg som avslutas ikväll? :)

http://hannalovisasol.se/2012/april/avslutas-ikvall.html#comment

2012-04-01 @ 18:14:49
URL: http://hannalovisasol.se

Innan du kommenterar! - Dumma kommentarer tas bort direkt - Vi gör inga designer (där imot kanske i framtiden) Foto & Video; - Sandra fotar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi fotar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra filmar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi filmar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med appar på sin Mobil - Gabbi redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med Photoshop-CS4 Frågor & övrigt; - Om du har en fråga så kan du fråga oss på blogresponse - Vi gör bloglovin byten, så det är bara att säga till om ni vill - Om du har en blogg så är det 100% säkert att du får ett svar - När det gäller tävlingar så vill vi gärna vara med ;) Tack för att ni visar hänsyn! :) <3 Hoppas ni gillar vår blogg.
Kom ihåg mig?

Trackback

Bloggerfy Splinx