Hoppat

Halloj,  sorry för att vi inte bloggat men jag har nyss hoppat stuttsmatta för att öva på mina hopp, vålter, toe touch, o.s.v. :)
Det var kul :P
På måndag kommer veckans blogg och vinnaren kommer upp som vanligt, MEN vi kommer göra nästa tävling en aning roligare för bara just den gången. Men tänker inte avslöja något mer nu, det blir en överaskning! ;)
Hoppas iaf att ni alla kommer tycka det blir kul! ;) <3
PUSS! :) <3

Kommentarer
Postat av: Lina

Min kompis hus håller på att möggla & ruttna så därför är hon med på en tävling där man kan få sitt hem målat. Och man röstar på tävlingen, och det skulle betyda jätte mycket om du röstade på henne här:http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60 <3

2012-04-14 @ 18:41:46
URL: http://linasmith.blogg.se/
Postat av: Ellen

sv: Tack desamma :)

2012-04-14 @ 19:57:57
URL: http://arvidssonellen.blogg.se/
Postat av: ninni

Stort tack för att du medverkade i dagens blogg! Kolla om det var du som vann här:

http://ninniisabella.blogg.se/2012/april/ikvall-blir-vinnaren-av-dagens-blogg.html#

2012-04-15 @ 11:27:51
URL: http://ninniisabella.blogg.se/
Postat av: felicia - fotokobran

har du något tips om vad jag kan ändra/förbättra på min design? :)

2012-04-18 @ 20:25:36
URL: http://fotokobran.se

Innan du kommenterar! - Dumma kommentarer tas bort direkt - Vi gör inga designer (där imot kanske i framtiden) Foto & Video; - Sandra fotar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi fotar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra filmar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi filmar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med appar på sin Mobil - Gabbi redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med Photoshop-CS4 Frågor & övrigt; - Om du har en fråga så kan du fråga oss på blogresponse - Vi gör bloglovin byten, så det är bara att säga till om ni vill - Om du har en blogg så är det 100% säkert att du får ett svar - När det gäller tävlingar så vill vi gärna vara med ;) Tack för att ni visar hänsyn! :) <3 Hoppas ni gillar vår blogg.
Kom ihåg mig?

Trackback

Bloggerfy Splinx