Förlåååååååt, 1000 gånger förlåt!

Hej, jag är så ledsen för att jag inte bloggat på så länge.
Här kommer min förklaring;
Först och främst var jag ju på kryssning till Riga tills då jag kom hem på måndag.
Det var en jätte fin stad, med mycket gamla byggnader, men det var typ snöstorm och jätte kallt så man kunde inte ta så många bilder ute. Fast bilderna som jag tog kommer upp på måndag nästa vecka för jag har inte alla bilder här just nu för vissa bilder ligger inte på min telefon.
 Och från måndag till nu (onsdag) har inte bredbands saken hos mig funkat, eller hur man nu kan säga, så jag har inte kunnat gå in på internet, eller kolla på tv.. -.-
Fast nu funkar det, och veckans blogg kommer i nästa inlägg, sorry för att det kommer försent.. :/
Puss! :) <333
                                                                      

Kommentarer

Innan du kommenterar! - Dumma kommentarer tas bort direkt - Vi gör inga designer (där imot kanske i framtiden) Foto & Video; - Sandra fotar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi fotar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra filmar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi filmar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med appar på sin Mobil - Gabbi redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med Photoshop-CS4 Frågor & övrigt; - Om du har en fråga så kan du fråga oss på blogresponse - Vi gör bloglovin byten, så det är bara att säga till om ni vill - Om du har en blogg så är det 100% säkert att du får ett svar - När det gäller tävlingar så vill vi gärna vara med ;) Tack för att ni visar hänsyn! :) <3 Hoppas ni gillar vår blogg.
Kom ihåg mig?

Trackback

Bloggerfy Splinx