Surfar ;)

-HALLOJSAN!
Japp, nu finns det två olika sorters surfing, men i det här fallet är det på datorn..
Jag har helt änkelt typ inget att göra så jag tror jag ska träna/stretscha (elr om jag nu stava rätt på det).. x)
Det är svårt att ta bilder när man tränar när man bara är en så jag TROR inte det blir ngn bild i nästa inlägg häller...
Sorry för att jag inte haft bild inlägg, men jag kan inte redigera bilder i min dator så alla e typ snea -.-
                                                    

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vill du ha fler besökare på din blogg?

Kolla då gärna in min video om hur man kan få fler besökare och en större blogg här: http://johannasperspektiv.blogg.se/2012/april/11-april-2012-sa-far-du-fler-besokare.html#commentBer om ursäkt om du inte gillar sånna här kommentarer!

2012-04-11 @ 22:33:54
URL: http://johannasperspektiv.blogg.se/
Postat av: A D E L I N A

sv: åh tack så jätte mycket :D

2012-04-12 @ 14:10:26
URL: http://adelinanorstroms.blogg.se/
Postat av: Juni

Tack, allt bra? :)

2012-04-12 @ 19:50:38
URL: http://junicarlstoft.blogg.se/

Innan du kommenterar! - Dumma kommentarer tas bort direkt - Vi gör inga designer (där imot kanske i framtiden) Foto & Video; - Sandra fotar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi fotar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra filmar med sin Samsung Galaxy S Plus, iPad eller med webcam - Gabbi filmar med sin iPhone 4, PRAKTICA luxmedia 12-Z4 kamera eller med webcam - Sandra redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med appar på sin Mobil - Gabbi redigerar sina bilder med GIMP 2.6 eller med Photoshop-CS4 Frågor & övrigt; - Om du har en fråga så kan du fråga oss på blogresponse - Vi gör bloglovin byten, så det är bara att säga till om ni vill - Om du har en blogg så är det 100% säkert att du får ett svar - När det gäller tävlingar så vill vi gärna vara med ;) Tack för att ni visar hänsyn! :) <3 Hoppas ni gillar vår blogg.
Kom ihåg mig?

Trackback

Bloggerfy Splinx